Μοναδικό ζητούμενο η νίκη

Μπορεί η κατάντια των καρεκλόκενταυρων της ΚΟΠ και η απόφαση της δικαστικής επιτροπής να συζητείται ανάμεσα σε όλους μας αλλά σήμερα το πιο σημαντικό πράγμα είναι ο αγώνα του ΑΠΟΕΛ στο Αμμόχωστος. Η ομάδα μας καλείται να χτίσει στη νίκη και την καλή εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας έτσι ώστε να επιστρέψει από την Λάρνακα με τους τρεις βαθμούς. Μπορεί να βρισκόμαστε στις αρχές του πρωταθλήματος αλλά έχει ήδη γίνει ξεκάθαρο ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε βαθμούς από ομάδες της δυναμικότητας της Σαλαμίνας. Ο ΑΠΟΕΛ όπως είπε μεσοβδόμαδα ο Γιοβάνοβιτς είναι καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα αλλά αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί στην πράξη. Συγκέντρωση, αποτελεσματικότητα και καλή λειτουργία όλων των γραμμών είναι τα στοιχεία που πρέπει να δείξει η ομάδα έτσι ώστε να κάμψει την αντίσταση της Σαλαμίνας που έδειξε και στον αγώνα με την Αελ ότι παλεύει όλους τους αγώνες.

Όπως λένε πάντα σε τέτοιους αγώνες ένα γρήγορο γκολ βοηθά αλλά η ομάδα πρέπει να δείξει υπομονή και επιμονή σε κάθε σενάριο. Ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι και ο καλύτερος οπότε είναι και αυτή μια παράμετρος που θα πρέπει να προσεχθεί.

Το αγωνιστικό πλάνοΑπό τη στιγμή που η ομάδα λειτούργησε πολύ καλά εφαρμόζοντας το 4-5-1 στον τελευταίο αγώνα θεωρείται ότι αυτή η διάταξη θα προτιμηθεί και σήμερα. Το ενδεχόμενο να μην υπάρξει επίσης αλλαγή στο αρχικό σχήμα είναι το πιθανότερο σενάριο από τη στιγμή που και σε ατομικό επίπεδο όλοι ανταποκρίθηκαν. Είδαμε φυσικά την ομάδα να είναι πιο εκρηκτική όταν πέρασε στον αγώνα ο Αλωνεύτης οπότε θα δούμε ποια θα είναι η τελική απόφαση του Γιοβάνοβιτς.

Η καλή λειτουργία της ομάδας περνά από τη μεσαία γραμμή οπότε οι Πίντο, Μοράις και Μπεναχούρ θα κληθούν και σήμερα να κόψουν και να ράψουν έτσι ώστε να κλείσουμε τους διαδρόμους προς την εστία του Πάρντο και παράλληλα να δημιουργήσουμε και να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν.

Με αυτά τα δεδομένα οι πιθανοί έντεκα θα είναι οι Πάρντο, Σερχίο, Κλουκόφσκι, Μπόρδα, Καρυπίδης, Μοράις, Πίντο, Μπεναχούρ, Μαντούκα, Ατόρνο, Μπουντιμίρ

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!