Καλό παράδειγμα ο Σάκχο

Μετά την περίπτωση του Παπάζογλου ήταν η σειρά του Ντιάφρα Σάκχο να παίξει στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ. Η Goalnews ήταν αυτή που έφερε το θέμα στο προσκήνιο αποκαλύπτοντας το ενδιαφέρον της ομάδας μας το οποίο επιβεβαιώνεται και από τον επίσημο ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για 24χρονο επιθετικό που αγωνίζεται στη Γαλλία και που φέτος έκανε πολύ καλή χρονιά με την Μετς την οποία βοήθησε να ανέβει στην πρώτη κατηγορία με τα 20 γκολ που πέτυχε. Η περίπτωση του Σάκχο δείχνει με τον καλύτερο τρόπο την ανάγκη που υπάρχει για προσθήκη ενός παίκτη με ευχέρεια στο σκοράρισμα. Ο Σενεγαλέζος με γαλλικό διαβατήριο είναι παίκτης που τα τελευταία χρόνια σκοράρει διψήφιο αριθμό τερμάτων και που βρίσκεται σε ηλικία που μπορεί να θεωρηθεί ακόμα πιο εξελίξιμος.

Ο Δώνης πείστηκε για την περίπτωση του και είναι για αυτό που ήδη του έχει προταθεί συμβόλαιο συνεργασίας με πολύ καλούς οικονομικούς όρους ενώ το μεγαλύτερο κίνητρο που προσφέρεται στον Σάκχο και που δεν μπορεί να του δώσει η Μετς είναι η προοπτική των ευρωπαϊκών ομίλων.

Το αν θα έχει άσιο τέλος η περίπτωση του είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες εκτός και αν η πλευρά του παίκτη επιχειρήσει να αγοράσει χρόνο θέλοντας να κυνηγήσει κάτι καλύτερο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!