Ιβάν: Δεν υπάρχει σιγουριά για το πρωτάθλημα

Είπε τα αυτονόητα ο Ιβάν μετά τον αγώνα και κυρίως το ότι δεν υπάρχει σιγουριά για το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει γιατί ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα να πάρει τη νίκη. Μείναμε άσφαιροι επίσης στους δυο πρώτους αγώνες των play offs και όσο δεν κερδίζουμε τόσο πιο αγχωτικό θα γίνεται το όλο σκηνικό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς:

Ήταν δύσκολο παιχνίδι, όπως και όλα σε αυτή την φάση. Κρέμονται όλα σε μια κλωστή. Είχαμε μεγάλη προσπάθεια και διάθεση. Δεν ήταν παιχνίδι ποιότητας. Είχαμε προϋποθέσεις για γκολ. Δεν τα καταφέραμε. Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα, όμως η ζωή συνεχίζεται. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Βάσει του ότι έχουμε δει μέχρι τώρα δεν υπάρχει σιγουριά για το πρωτάθλημα. Για μας το ζητούμενο ήταν η νίκη. Μόνο αυτή θα μας έφερνε ένα βήμα πιο κοντά. Τώρα όπως εξελίσσεται, όλες οι ομάδες έχουν τις πιθανότητές τους.

Τάκης Αντωνίου Vs Τράττου

Πιστεύω με βάση την εξέλιξη του αγώνα και την απόδοση των ομάδων ήμασταν πιο κοντά στην νίκη. Επιδιώξαμε περισσότερο από την Ανόρθωση να κερδίσουμε τον αγώνα, μέχρι το τελευταίο λεπτό οι παίκτες μας προσπάθησαν, αμύνθηκε σθεναρά μπορώ να πω η Ανόρθωση, αλλά επιθετικά ήταν σχεδόν ακίνδυνη. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε σε μια από τις πολλές φάσεις που δημιουργήθηκαν στα καρέ της Ανόρθωσης, δυστυχώς όμως την τελευταία στιγμή κάτι γινόταν και η μπάλα δεν έμπαινε στα δίκτυα. Δεν χάθηκαν οι κραυγαλέες ευκαιρίες, όμως πιέζαμε πολύ τον αντίπαλο, του δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα, όμως φάνηκε ότι δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας.

Δεν ξέρω τι λέει η Ανόρθωση, ξέρω ότι έχει ήδη εκδοθεί ανακοίνωση από πλευράς της ομάδας μας γι’ αυτή την διαιτησία. Δεν θέλω να την χαρακτηρίσω. Παράπονα υπάρχουν μόνο από το ΑΠΟΕΛ. Υπάρχει μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού τον τελευταίο καιρό. Εδώ και 1,5 μήνα δεχόμαστε απανωτές προκλήσεις από τους σημερινούς αντιπάλους μας. Τους αγνοήσαμε πιστεύοντας ότι συμβάλλαμε έτσι στην διατήρηση κλίματος ισορροπίας. Αυτοί συνέχισαν μέχρι και την προηγούμενη του αγώνα, εκδίδοντας ανακοινώσεις, κάθε μέρα και μια ανακοίνωση σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού. Κρατήσαμε την ψυχραιμία μας με πολλή κόπο και μετά από πολλές πιέσεις που δεχθήκαμε εκ των έσω, δεν αλλάξαμε την στάση μας. Δυστυχώς το αποτέλεσμα ήταν η διαιτησία που είδαμε σήμερα, με ένα διαιτητή που δεν είχε καμία διάθεση να τιμωρήσει όλες εκείνες τις παραβάσεις στην επανορθωτική της Ανόρθωσης. Δεν ξέρω τα 19 πέναλτι που δεν μας δόθηκαν μέχρι τώρα, σε ποιο αριθμό θα φτάσουν όταν ξαναδούν κάποιοι τις φάσεις, φαίνεται ότι σήμερα, την σημερινή εποχή κάποιοι δεν επιβραβεύουν την υπευθυνότητα και την σοβαρότητα, αλλά κάτι άλλο άσχετο με τους χαρακτηρισμούς που έχω πει.

Επικαλούμαι ολόκληρα τα 90 λεπτά, τέσσερα πέναλτι που δεν μας έχει δώσει ο διαιτητής, πολλές κάρτες πάνω στους αντιπάλους μας που δεν είχαν δοθεί και είδαμε την στάση του διαιτητή που σε καμία περίπτωση δεν είχε την διάθεση να φανεί δίκαιος μέσα στο γήπεδο. Ασφαλώς δεν είναι άσχετο που προτού καν μιλήσω σε εσάς έχει εκδοθεί ανακοίνωση από την ομάδα μας, διότι φαίνεται ότι κάποιοι για να λειτουργήσουν σωστά, θέλουν να διαβάζουν ανακοινώσεις.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!