Θυμίζει κάτι από Χριστόφια.

Ο λαϊκισμός και οι ατεκμηρίωτες κατηγορίες του αντιπροέδρου Γεωργίου εις βάρος του apoel.net δεν μπορούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Η τακτική είναι γνωστή και μας θύμισε τον πρώην πρόεδρο Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος θεωρούσε την αντίθετη άποψη και κριτική ως πολεμική εις βάρος του. Η σημερινή τοποθέτηση του Γεωργίου στερείται επιχειρημάτων και είναι για αυτό που αδυνατούμε να τοποθετηθούμε επί της ουσίας. Και η ουσία είναι ότι o ΑΠΟΕΛ μπαίνει σε μια τρομερά δύσκολη περίοδο γιατί οι ελλειμματικοί προϋπολογισμοί των τελευταίων χρόνων έφτασαν σε δυσθεώρατα επίπεδα και τώρα που τελειώνουν ή κουρεύονται τα εκατομμύρια του Champions League επικρατεί πανικός.

Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο αντιπρόεδρος και μεγαλομέτοχος Γεωργίου επιλέγει τη φυγή.  Φεύγει μάλιστα μετά που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να κουραστεί ο Γιοβάνοβιτς.

Οι σημερινές τοποθετήσεις του Γεωργίου στο Ράδιο Πρώτο για το apoel.net

Στη ζωή μου δεν φοβάμαι να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Θα τα πω γιατί δέκα χρόνια που είμαι στο ΑΠΟΕΛ, κάποιοι πίσω από την ανωνυμία είπαν πάρα πολλά ψέματα και για μένα και για τον κ. Ερωτοκρίτου. Πολλή λάσπη έχουν ρίξει για εμάς και αυτό ήταν μεγάλο λάθος… Θα το πω και με το όνομά τους, υπάρχει ένα σάιτ, το apoel.net. Δεν νομίζω να είναι οπαδική ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ, έτσι το ονομάζουν. Λένε ότι φροντίσαμε να φύγει ο κ. Γιοβάνοβιτς και τώρα φεύγουμε και εμείς. Κάτι που διακατέχει τον κ. Γιοβάνοβιτς είναι η σοβαρότητα και η ειλικρίνεια. Ας τον ρωτήσουν αν είμαστε εμείς ο λόγος που φεύγει από το ΑΠΟΕΛ. Λένε για την χειρότερη καμπή του ΑΠΟΕΛ τώρα. Η χειρότερη καμπή ήταν όταν αναλάμβανε ο Φοίβος Ερωτοκρίτου το 2008. Ποιοι αναλάβανε το βάρος; Η κατάσταση της Κύπρου επηρεάζει και το ΑΠΟΕΛ όμως δεν αφήνουμε ούτε χρέη, ούτε τίποτα. Θυσιάσαμε πολλές ώρες από προσωπικό χρόνο για είναι εδώ σήμερα το ΑΠΟΕΛ. Το ΑΠΟΕΛ είναι εδώ λόγω και των παικτών, και του προπονητή και του συμβουλίου. Ας δουν αυτοί οι ανθρώποι τι κάναμε στο ΑΠΟΕΛ. Να σταματήσουν να καπηλεύονται το όνομα του ΑΠΟΕΛ και να κερδίζουν από αυτό το όνομα. Κάποιοι φροντίζουν να τροφοδοτούν κάποια πράγματα σε αυτούς. Αυτό που γίνεται είναι μεγάλο λάθος. Ας μείνουμε όλοι ενωμένοι δίπλα από το νέο συμβούλιο και τον νέο προπονητή. Το ΑΠΟΕΛ ήταν, είναι και θα παραμείνει ΑΠΟΕΛ. Η μόνη τους έγνοια τόσο καιρό είναι να κατηγορούν. Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω τον τρόπο… Ένας από τους λόγους που προσωπικά φεύγω, έχω φτάσει στα όριά μου με όλα αυτά που γίνονται. Κάποιοι άνθρωποι έχουν ήθος και δεν μπορούν να ανεχτούν αυτές τις καταστάσεις.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!