Η Abacus δείχνει το δρόμο

Σε μια περίοδο που λόγω της οικονομικής κρίσης αρκετές εταιρίες περιορίζουν τις επενδύσεις τους σε θέματα χορηγιών και προβολής η Abacus επενδύει και με τον τρόπο της στηρίζει το ΑΠΟΕΛ. Όπως ανακοινώθηκε σε σχετική δημοσιογραφική διάσκεψη η A bacus θα αποτελέσει για τα επόμενα 3 χρόνια τον χρυσό χορηγό της ομάδας μας. Παρόλο που στους περισσότερους από εμάς η συγκεκριμένη εταιρεία δεν είναι γνωστή, πρόκειται για μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε οργανισμούς Διεθνών Δραστηριοτήτων. Η σχετική συμφωνία θα αποφέρει στην ομάδα μας ένα σεβαστό χρηματικό ποσό κάθε χρόνο, ενώ η Abacus θα συσχετιστεί ακόμα περισσότερο με τον Θρύλο του κυπριακού ποδοσφαίρου, την ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα.

To λογότυπο της Abacus θα εμφανίζεται στο πίσω μέρος της επίσημης φανέλες της ομάδας μας ενώ όπως έχει τονιστεί το χορηγικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αρκετές κοινές ενέργειες. Ο επαγγελματισμός της Abacus από τον οποίο πρέπει να παραδειγματιστεί και το ίδιο το ΑΠΟΕΛ αποτυπώθηκε με το καλημέρα και μέσω της εταιρικής ιστοσελίδας (www.abacus.com.cy) στην οποία φιλοξενείται ειδική ενότητα για την ομάδα μας. Σε αυτήν περιλαμβάνονται πέραν των παραδοσιακών πληροφοριών, εντυπωσιακά wallpapers ενώ οι υπόσχονται διαγωνισμούς και άλλες εκπλήξεις.

Παράδειγμα προς μίμηση πρέπει να είναι και δυο αποελίστες (Μιχάλης Γεωργίου και Κωνσταντίνος Χιώτης) οι οποίοι έστω και αποχώρησαν πικραμένοι προ διετίας από τα διοικητικά της ομάδας μας, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να υλοποιηθεί η σχετική συμφωνία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!