Η παλιοσειρά αναλαμβάνει δράση

Με τη διοίκηση και τον πρόεδρο ειδικότερα απών, οι παλαίμαχοι οργανωμένοι οπαδοί μας έκριναν ότι πρέπει να βγουν μπροστά αφού βλέπουν τον ΑΠΟΕΛ να οδηγείται σε άσχημα μονοπάτια. Ξέρουν και αυτοί πολλά και διάφορα που συμβαίνουν τα οποία δεν είναι της ώρας να δημοσιοποιήσουμε. Το δεδομένο είναι πως μετά τη χτεσινή συνάντηση που είχαν στην οποία κατέληξαν σε ένα πλάνο δράσης, σήμερα πήγαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να κουβεντιάσουν με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Άτομα άνω των 35 ετών που έφαγαν με το κουταλάκι τα γήπεδα και που γνωρίζουν πολύ καλά τι προστάζει το συμφέρον του ΑΠΟΕΛ ήθελαν να ρωτήσουν και να ακούσουν τον Γιοβάνοβιτς. Αυτός ήταν παραπάνω από πρόθυμος να συζητήσει μαζί τους. Ο προπονητής μας κλήθηκε να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις που αφορούν την ομάδα, τον αγωνιστικό σχεδιασμό που έγινε και τα λεφτά που ξοδεύτηκαν.

Ο Γιοβάνοβιτς απάντησε σε όλες με τη γνωστή ευθύτητα που τον διακατέχει. Όπως παραδέχεται πλέον και δημόσια αναγνώρισε τα λάθη που έγινε και εξήγησε σε όλους τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε και θέλει να λειτουργήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ερωτήθηκε και για το κατά πόσο προτίθεται να ανανεώσει και η απάντηση του έδειξε ότι τα βαθύτερα αίτια που οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση χρονολογούνται. Όταν ρωτήθηκε στο κατά πόσο νιώθει ότι στηρίζεται ο ίδιος και οι παίκτες από τη διοίκηση είπε ότι ο πρώτος υπεύθυνος για ότι καλό ή κακό συμβαίνει στην ομάδα είναι ο ίδιος και πως νιώθει δυνατός να αναλογιστεί το βάρος της ευθύνης.

Επανέλαβε και σε αυτούς ότι η ομάδα μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα και ζήτησε να παραμείνουν πιστή στα τσιμέντα και στο τέλος να κάνουμε τον απολογισμό.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!