Ευκαιρία να τους ξεφύγουμε όλους

Πέρσι δεινοπαθήσαμε και βρήκαμε λύση στα τελευταία λεπτά με το Σάββα Πουρσαιτίδη για να φύγουμε νικητές με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ. Ήταν ένα αγχωτικό παιχνίδι όπως είναι σχεδόν όλα με την ομάδα της Λεμεσού. Ο Απόλλωνας βλέπει τους μεταξύ μας αγώνες σαν ντέρμπι κάτι αντίθετο όταν αγωνίζεται με την ομόνοια. Αυτό είναι γνωστό σε όλους και ειδικά στο Γιοβάνοβιτς που καλείται να βρει και αυτή τη φορά τον τρόπο για να ξεπεράσει η ομάδα κάθε δυσκολία και να πανηγυρίσει τη νίκη. Δεν θέλουμε να έχουμε καμιά απώλεια εν όψει ομόνοιας και για να ενισχύσουμε τη δυναμική που αποκτήσαμε  στη διεκδίκηση του τίτλου.Ο Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει τον Αλωνεύτη για 2ο παιχνίδι και είναι μια μεγάλη απώλεια, και είναι άγνωστο αν θα έχει την άνεση να χρησιμοποιήσει τον Πίντο. Ευτυχώς έχουμε την επιστροφή του Νούνο και το ανέβασμα του Τζιόλη σαν εγγύηση για το δίδυμο του κέντρου και ελπίζουμε να συνεχίσει τη ρέντα του ο Ατόρνο και να σκοράρει εναντίον εκείνων που πήγαν να του δημιουργήσουν προβλήματα επειδή τους εγκατέλειψε για τον ΑΠΟΕΛ.Ο Πάρντο προβλέπεται να μείνει στη θέση του, δεξιά ο Σολωμού ή ο Σέρτζιο και αριστερά ο Αλεξάνδρου. Ο Καρυπίδης με τον Μπόρδα έχουν τον πρώτο λόγο για το αμυντικό δίδυμο και ο Χαραλαμπίδης, ο Μπούντιμιρ, ο Μαντούκα θα είναι οι υπόλοιποι της 11άδας.

Ευκαιρία να ξεφύγουμεΑν νικήσουμε τον Απόλλωνα, ξεφεύγουμε  7 βαθμούς από την ομόνοια, τέσσερις από την ΑΕΛ, δύο από την Ανόρθωση και βγάζουμε από τώρα νοκ άουτ τον Απόλλωνα. Θα είναι σπουδαίο πράγμα να πάμε στην 5η αγωνιστική με την ομόνοια με τόσο μεγάλη διαφορά. Όσο και αν δεν πείθει σαν αντίπαλος για τον τίτλο, είναι επιτυχία να την τελειώσουμε και να τη φορτώσουμε με πιο πολλά προβλήματα. Για την ΑΕΚ δεν πιστεύουμε ότι είναι ομάδα για πολλά πράγματα. Επιβάλλεται όμως πρώτα η νίκη σήμερα και όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην ώρα τους.

Χιλιάδες στις κερκίδεςΗ δίψα μας για να δούμε ξανά το θρύλο στο ΓΣΠ θα φέρει αρκετό κόσμο στο γήπεδο. Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 10 χιλιάδες οπαδοί μας θα βρεθούν για πρώτη φορά στο ΓΣΠ προκειμένου να κάνουν και αυτοί το καθήκον τους.

Και ο ΤράττοςΑναγκαστήκαμε και χτες να κάνουμε ειδική αναφορά στην παράμετρο Τράττος και θα επαναλάβουμε και σήμερα ότι χρειάζεται προσοχή και ψυχραιμία από όλους. Οι οπαδοί μας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να του δώσουν αφορμή για διακοπή του αγώνα ενώ και οι παίκτες θα πρέπει να ανεχτούν τα καραγκιοζιλίκια του.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!