Είναι απώλεια αλλά μπορούμε

Μπορεί να μην σκοράρει με τη συχνότητα που ανέμεναν οι περισσότεροι από εμάς και να μην θεωρείται βασικός αλλά ο Δώνης ξέρει καλύτερα από όλους πόσο σημαντική είναι η απουσία του Σαντίν ενόψει του αυριανού αγώνα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ερχόμενος από τον πάγκο δίνει στην ομάδα ποιότητα και λύσεις κάτι που θα ήταν σημαντικό στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Ο Σαντίν πέραν του ότι μπορεί να τελειώσει φάσεις είναι και δημιουργικός με ή χωρίς την μπάλα. Θυμίζουμε ότι ήταν η ασίστ του στον Αλωνεύτη που έφερε το δεύτερο γκολ στον αγώνα με τον Ερμή..

Η απουσία του Σαντίν μπορεί και πρέπει να ξεπεραστεί νοουμένου ότι οι υπόλοιποι μεσοεπιθετικοί ανταποκριθούν στις ιδιαιτερότητες του αγώνα. Το αμυντικό δίδυμο των Μερκή και Καρυπίδη είναι από τα καλύτερα του πρωταθλήματος και θα χρειαστεί να λειτουργήσουν καλά και τα άκρα για δημιουργηθούν ρήγματα και να έρθει το γκολ.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν έπαψε ποτέ να στηρίζεται και στις ατομικές ενέργειες κάποιων παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και είναι για αυτό που αναμένουμε από τους Μαντούκα, Ντε Βινσέτι και Αλωνεύτη το κάτι παραπάνω.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!