Δίνουμε και εμείς εξετάσεις

Με την Ενπ ο κόσμος εκδήλωσε την απογοήτευση του για την απόδοση της ομάδας με τις γνωστές πλέον αποδοκιμασίες προς τους παίκτες και τον προπονητή. Με την Αελ στο Τσίρειο δεν είχαμε αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο αλλά οι χιλιάδες οπαδοί μας έφυγαν από το γήπεδο εξοργισμένοι. Η ισοπαλία στο Ισραήλ απλά κράτησε την κατάσταση σε αυτά τα επίπεδα και το ζητούμενο απόψε είναι να μην συμβεί οτιδήποτε που θα κάνει το έργο των παικτών ακόμα πιο δύσκολο. Οι οπαδοί μας καλούνται για 90 λεπτά να έχουν την απαιτούμενη αυτοσυγκράτηση αν η ομάδα δεν μπορεί να κάνει αυτά που θέλουμε. Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα με την Αεκ κρίνεται ως μεγάλος και δεν χρειάζεται να τον κάνουμε μεγαλύτερο. Όπως η ομάδα έτσι και εμείς δίνουμε εξετάσεις και πρέπει τουλάχιστον να τις περάσουμε αν δεν μπορούμε να πάρουμε άριστα.

Η πλειοψηφία του κόσμου δεν πιστεύει στον Πάουλο Σέρτζιο. Αυτό είναι μια αλήθεια που αποτυπώνεται και στο σχετικό γκάλοπ της ιστοσελίδας μας. Θα είναι λάθος όμως και άδικο για τους παίκτες μας να δεχτούν την όποια δυσφορία του κόσμου. Το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ δεν είναι χειρότερο από αυτό των άλλων διεκδικητών του πρωταθλήματος, έστω και αν ο Σέρτζιο δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να παρουσιάσει όσα μας υποσχόταν εδώ και μήνες.

Υπομονή και στήριξη λοιπόν σήμερα για 90 λεπτά. Εννοείται ότι το ιδανικό σενάριο είναι οι πιο πάνω προτροπές μας να αποδειχτούν αχρείαστες επειδή η ομάδα από το πρώτο λεπτά θα βγάζει φωτιές, με το πρώτο και καθοριστικό γκολ να έρχεται νωρίς. Τα πράγματα όμως δεν έρχονται πάντα όπως θέλουμε ενώ είναι δεδομένο και το ότι ο κόσμος περιμένει την ομάδα να τον ξεσηκώσει αντί το αντίθετο!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!