Βαθμολογίες παικτών

Χιώτης 7.Στο πρώτο ημίχρονο μόνο σε μια ανύποπτη φάση χρειάστηκε να κάνει αισθητή την παρουσία του με την σωτήρια απόκρουση με τα πόδια. Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα και έδειχνε πάντα να είναι σε ετοιμότητα. Δεν μπόρεσε να αποτρέψει το γκολ αφού ο Πολωνός τον κεραυνοβόλησε από κοντινή απόσταση. Στον επαναληπτικό θα πρέπει να κατεβάσει τα ρολά για να προκριθούμε. Σολωμού 7.5Απρόσμενα καλός αφού η αλήθεια είναι ότι φοβόμασταν την αποχή του από επίσημες διοργανώσεις. Μια δυο γκέλες που έκανε δεν στοίχησαν ενώ με την όλη του παρουσία έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα. Αμύνθηκε σωστά και έκανε δύσκολη τη ζωή στον Μέλικσον όποτε αυτός πήγαινε στην πλευρά του. Προσπάθησε να βοηθήσει και στο κουβάλημα της μπάλας.

Μποαβεντούρα 6Έστω και αν είχε καλή παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έμεινε στη φάση του γκολ. Αρχικά πήγε να καλύψει τους κεντρικούς αμυντικούς που δεν είχαν γρήγορη επιστροφή και στη συνέχεια όταν πήγε στην πλευρά δεν αντέδρασε σωστά στην κοφτή τρίπλα του Μαλέφσκι.

Κόντης 7Ο γνωστός μαχητής που είχε όμως 1-2 λανθασμένες ενέργειες οι οποίες πρέπει να αποφευχθούν στον επαναληπτικό. Πρέπει να περιορίζει στο ελάχιστο τις προωθήσεις του σε τέτοιους αγώνες αφού αν χάσουμε την μπάλα έχουμε τεράστιο πρόβλημα.

Ζορζ 8Κέρδισε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες και ήταν θετικός αφού ενέπνεε και την απαιτούμενη σιγουριά στις κινήσεις του.

Μοράις 6.5Περιμέναμε περισσότερα από τον Πορτογάλο ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκε μέσα στα πολλά μαρκαρίσματα και δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Το ότι τον πίεζαν συνεχώς όταν επιχειρούσε να πάρει μπάλα δεν ήταν τυχαίο.

Πίντο 7Ο αρχηγός πήρε πρωτοβουλίες και στο πρώτο ημίχρονο συνέτεινε στο να ελέγξουμε τον αγώνα. Με την πάροδο του χρόνου χάθηκε και αυτός.

Μαρσίνιο 8Ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και κατάφερε να κάνει όλα αυτά που θέλαμε κρατώντας μπάλα και μοιράζοντας παιχνίδι με τρόπο δημιουργικό. Δεν είχε όμως στηρίγματα από τα άκρα αλλά και από τον Αλμέιδα. Με το πέρασμα του χρόνου και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση του άρχισε να πέφτει κατακόρυφα.

Τρισκόφσκι 6.5Ήσυχο βράδυ και για τον Σκοπιανό που μπορεί στα αρχικά στάδια του αγώνα να ζήτησε και να πήρε μπάλα, χωρίς όμως να μπορέσει να δημιουργήσει κάτι ουσιαστικό. Παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τέλος αφού τον βόλεψε η τακτική της ομάδας αλλά δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Μαντούκα 6Έστειλε από την Μπρατισλάβα το μήνυμα ότι δυσκολευόταν να κάνει αυτά που ήθελε αγωνιζόμενος στο δεξί άκρο και το επιβεβαίωσε και σήμερα. Φυσιολογικά έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

Αλμέιδα 6.5Άρχισε και αυτός φουριόζικα και σε 1-2 φάσεις στα πρώτα λεπτά χόρεψε τους αμυντικούς της Βίσλα. Στην πορεία όμως δεν προέκυψε κάτι άλλο ουσιαστικό αφού οι προσπάθειες του ήταν ημιτελείς . Πρέπει να σκέφτεται περισσότερο ομαδικά για να μπορέσει να ταιριάξει με το όλο πλάνο της ομάδας.

Χαραλαμπίδης 7Βοήθησε περισσότερο από τον Μαντούκα αλλά αναμένουμε και από αυτόν πολύ περισσότερα. Στον επαναληπτικό θα έχει την ευκαιρία.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!