Ασφαλώς και μπορούμε

Πολλά γιατί άφησε  αγώνας στην Κρακοβία αφού η άποψη όλων είναι πως μπορούσαμε να αποφύγουμε την ήττα. Η καλή απόδοση του πρώτου ημιχρόνου διάστημα στο οποίο μπορέσαμε να κρατήσουμε τους Πολωνούς μακριά από την εστία του Χιώτη δεν είχε συνέχεια και παρόλο που δεν αξίζαμε να χάσουμε, δεν μπορέσαμε να το αποτρέψουμε. Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών μετά το τέλος του αγώνα σχολιάστηκαν αρνητικά από μερίδα οπαδών μας αφού ερμηνεύτηκαν ως ηττοπαθείς και με έντονο το στοιχείο της απογοήτευσης.  Δεν θεωρούμε ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο και είμαστε σίγουροι ότι από σήμερα κιόλας όλοι θα αρχίσουν να πωρώνονται ενόψει του επαναληπτικού της Τρίτης. Δεν υπήρχε κανένας μας που να μην ήταν απογοητευμένος από το ψεσινό αποτέλεσμα και το συναίσθημα αυτό βγήκε προσωρινά σε κάποιους μέσω των δηλώσεων τους.

Πώς να απογοητευτούμε άλλωστε από τι στιγμή που είδαμε ότι η Βίσλα δεν είναι σούπερ και πως κάτω από προϋποθέσεις μπορούμε να τους λιώσουμε στο ΓΣΠ. Ασφαλώς και έχουν το προβάδισμα και θα χρειαστεί να πιάσουμε το μάξιμουμ της απόδοσης μας, όπως παρατήρησε ήδη σε δηλώσεις του ο Γιοβάνοβιτς. Ο ΑΠΟΕΛ στην Κρακοβία υστέρησε όχι γιατί μας έκαναν ματ οι Πολωνοί αλλά γιατί κάποια απλά πράγματα δεν λειτούργησαν όπως θα έπρεπε. Ήδη το αναγνώρισαν όλοι και το ζητούμενο είναι να λειτουργήσουμε καλύτερα την Τρίτη στο ΓΣΠ.

Μετά και τον ψεσινό αγώνα μας γνωρίζουν και τους γνωρίζουμε ακόμα καλύτερα και αυτό θα παίξει το δικό του ρόλο στον επαναληπτικό. Ο Γιοβάνοβιτς γνωρίζει ξέρει επίσης ότι το σκορ του πρώτου αγώνα βολεύει το αγωνιστικό πλάνο της Βίσλα που βασίζεται στις αντεπιθέσεις με κύριους εκφραστές τους Μέλικσον και Μαλέφσκι.

Δεδομένο το sold outΗ ήττα είναι ανατρέψιμη και ο κόσμος το ξέρει πολύ καλά. Την Τρίτη το ΓΣΠ θα είναι πραγματική έδρα και το θέμα είναι πότε θα ανακοινωθεί το sold out. Ήδη έχουν διατεθεί περίπου 10 χιλιάδες εισιτήρια και η πρόβλεψη μας είναι πως μέχρι την Κυριακή θα εξαφανιστούν τα υπόλοιπα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!