Αρχάγγελος: Ήταν και είναι στολίδι

Με αφορμή την επίσημη ενημέρωση ότι έχουν ολοκληρωθεί κάποια βελτιωτικά έργα στον Αρχάγγελο κρίνουμε σκόπιμο να κάνουμε μια αναφορά για το προπονητικό κέντρο της ομάδας μας. Την τελευταία τετραετία οι συνεχείς αναβαθμίσεις και έργα υποδομών έχουν καταστήσει τον Αρχάγγελο ως ένα υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο, όμοιο του οποίου δεν υπάρχει στην Κύπρο. Η πρώτη εντύπωση που σχηματίζουν όσοι παίκτες έρχονται στον ΑΠΟΕΛ είναι η καλύτερη αφού μια επίσκεψη στον Αρχάγγελο επιβεβαιώνει ότι έχουν τις καλύτερες συνθήκες. Για να γίνει το προπονητικό μας κέντρο ένα στολίδι που περιλαμβάνει 3 γήπεδα, υπερσύγχρονο φυσιοθεραπευτήριο, γυμναστήριο και πολλά άλλα έπρεπε να δαπανηθούν αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Η επένδυση που έγινε και η μορφή που παρουσιάζει εδώ και καιρό ο Αρχάγγελος είναι ένας από τους πολλούς λόγους που δεν αποτέλεσε ποτέ ρεαλιστική επιλογή η μεταφορά-επένδυση του προπονητικού μας κέντρου στην Κοκκινοτριμηθία.

Θυμηθήκαμε και αυτή την ιστορία γιατί εδώ και χρόνια υποστηρίζουμε ότι δεν υπήρξε ποτέ πραγματική πρόθεση και πλάνο για να υλοποιηθεί αυτό που ο Ερωτοκρίτου αποκαλούσε μέχρι πέρσι ως όραμα τους. Σωστά δεν υπήρξε μάλιστα ένα τέτοιο πλάνο αφού οι προτεραιότητες ήταν άλλες ακόμα και όταν υπήρχαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ του Champions League.

Το προπονητικό κέντρο μας κέντρο διαθέτει μεταξύ άλλων:

Αποδυτήρια Πρώτης ΟμάδαςΑποδυτήρια Δεύτερης ΟμάδαςΦυσιοθεραπευτήριοΓυμναστήριοΓραφείο προπονητήΓραφείο βοηθού προπονητήΓραφείο Υπεύθυνου Ποδοσφαιρικού ΤμήματοςΑίθουσα διδασκαλίας- συνεντεύξεων τύπουΓραφείο προπονητών ΑκαδημίαςΚαφετέριαΑποθηκευτικούς χώρους2 Γήπεδα προπόνησης (105 Χ 55) με προβολείςΤρίτο γήπεδο (60Χ40)

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!