Από τα λόγια στις πράξεις

Η αρχή μιας σειράς δύσκολων και καθοριστικών αγώνων για την ομάδα μας αρχίζει σήμερα με τον Ερμή. Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μετρά 17 αγώνες χωρίς ήττα και δικαιολογημένα βρίσκεται την 3η θέση της βαθμολογίας και εμείς στην 4η. Με νίκη σήμερα προσπερνούμε στη βαθμολογία την ομάδα του Παναγιώτου και κάνουμε το πρώτο βήμα για ουσιαστική βαθμολογική ανάκαμψη. Οι απουσίες του Ερμή είναι πολλές και σημαντικές και παρόλο που ο Φανιέρος δηλώνει ότι δεν θα επηρεάσουν την ομάδα του εμείς οφείλουμε να δείξουμε ότι ο αντίπαλος μας δεν έχει το απαιτούμενο βάθος. Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας θα κριθεί από την απόδοση των δικών μας παικτών οι οποίοι πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και βελτιωμένοι σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με τον Άρη.

Το αγωνιστικό πλάνο

Ο Δώνης προσπαθεί να βρει τη σωστή χημεία μετά και τις προσθήκες των νέων παικτών και σε έναν ακόμα αγώνα το 4-4-2 θεωρείται η πιθανότερη διάταξη. Σε τέτοια περίπτωση ο Σαντίν θεωρείται δύσκολο να σπάσει το επιθετικό δίδυμο Ντε Βινσέτι – Μαντούκα. Ο Βραζιλιάνος πήρε φόρα τον τελευταίο καιρό και αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα.

Ο Αλωνεύτης θα καλύψει το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής ενώ ο Χαραλαμπίδης θεωρείται πιθανότητες για το άλλο άκρο αντί του Μπενασούρ.

Το ερώτημα του αν θα δούμε τον Κακά βασικό θα απαντηθεί σε λίγες ώρες. Παρά την ετοιμότητα του Βραζιλιάνου επιθετικού το ότι προέρχεται από ελάχιστες προπονήσεις με την ομάδα είναι κάτι που προβληματίζει. Ο Ολιβέιρα θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας και μάλλον θα έχει δίπλα του τον Αμορίν με τους Σέρτζιο και Πιπίνη στα δύο άκρα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!