Αδιέξοδο και μικρό παράθυρο συνεργασίας με Τζιμπούρ

Ολοκληρώθηκε χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα η συνάντηση μεταξύ διοίκησης και Τζιμπούρ αφού οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό με τον Αλγερινό να ζητά και να εξασφαλίζει μιας εβδομάδας παράταση για να δώσει την τελική του απάντηση. Στο διάστημα αυτό ο Τζιμπούρ θα προσπαθήσει να βρει κάτι καλύτερο από πλευράς οικονομικής προσφοράς, κάτι που όπως αναφέραμε δεν κατέστει δυνατό μέχρι σήμερα. Στο διάστημα αυτό η ομάδα μας όπως αναφέρει και σχετική ανακοίνωση θα συνεχίσει το ψάξιμο και αν βρει κάτι καλύτερο δεν θα περιμένει τον Τζιμπούρ.

Βασικά οι διαπραγματεύσεις οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο απλά οι δυο πλευρές άφησαν ένα μικρό παράθυρο συνεργασίας ανοικτό.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η  εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση της επιτροπής προγραμματισμού με τον ποδοσφαιριστή Rafik Djebbour.

Στον ποδοσφαιριστή κατατέθηκε η πρόταση της διοίκησης για επέκταση της συνεργασίας . Ο Rafik Djebbour δεσμεύτηκε να δώσει την τελική του απάντηση μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη 18/06.

Αυτό το χρονικό πλαίσιο σε καμία περίπτωση δεν δεσμεύει την πλευρά του ΑΠΟΕΛ σε ενδεχόμενο που κρίνει ότι θα προχωρήσει με άλλη λύση.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!