Αγεφύρωτο χάσμα με Μπέκμαν

Σε ναυάγιο οδηγείται η προσπάθεια για επαναδιαπραγμάτευση των οικονομικών απολαβών του Μπέκμαν αφού τόσο οι όροι που προτάθηκαν στον ποδοσφαιριστή, όσο και η αντιπρόταση που τους έκανε ο Δανός δεν έγιναν αποδεκτά και από τις δύο πλευρές. Ως αποτέλεσμα η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έχει αποστείλει γραπτή πρόταση αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή από την ομάδα μας, αποζημιώνοντας τον με το ποσό των 90,000 ευρώ. Η θέληση του Μπέκμαν είναι να παραμένει στον ΑΠΟΕΛ και ως εκ τούτου δεν πρόκειται να δεχτεί το ποσό της πιο πάνω αποζημίωσης.

Να θυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είχε αποδεχτεί πριν από μέρες την πρόταση της διοίκησης για μείωση 60,000 ευρώ, λόγω του ότι η προϋποθέσεις της μείωσης ήταν να γίνει η αποκοπή όλου του ποσού την προσεχή σεζόν. Η αντιπρόταση που έγινε από την πλευρά του ποδοσφαιριστή ήταν για μείωση 55,000 και αποκοπή του ποσού σε αναλογία για τα δύο υπόλοιπα χρόνια που προνοεί το συμβόλαιο του, δεν είχε ανταπόκριση από την διοίκηση της ομάδας μας.

Το ζήσαμε με τον Σολάρι παλαιότερα αλλά και με τον Ζουέλα του οποίου η αποδέσμευση ακόμα εκκρεμεί. Καμία αποδέσμευση δεν θα είναι εύκολη και χωρίς σημαντικό κόστος για την ομάδα μας. Αυτό επιβεβαιώνεται και με τον τρόπο που εξελίσσονται η υπόθεση με τον Μπέκμαν.

ΟΚ ο Μπουντιμίρ

Σε μια άλλη εξέλιξη ο Μπούντιμιρ αποδέχτηκε την μείωση που του προτάθηκε. Έκανε και τις σχετικές δηλώσεις. Ελπίζουμε να υπόγραψε κιόλας!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!