Έδρα σε αριθμούς και δυναμική

Ένα από τα μεγαλύτερα όπλα του ΑΠΟΕΛ  και ο σημαντικότερος  εχθρός των αντίπαλων του, είναι αναμφίβολα η δύναμη της έδρας. Το ΓΣΠ αποτελούσε φόβητρο  για κάθε ομάδα, μικρή, μεγάλη ή και μεγαθήριο της Ευρώπης, και ο κόσμος φρόντιζε να το επιβεβαιώνει στους αντιπάλους μας κάθε φορά που μια πρόκληση βρισκόταν μπροστά του.  Αυτό είναι κάτι που κατά γενική ομολογία έχει εξασθενίσει τα τελευταία χρόνια. Οι λόγοι είναι διάφοροι και δεν χρειάζεται να τους αναλύσουμε. Σημασία έχει ότι σχεδόν όλοι οι ΑΠΟΕΛίστες που πηγαίνουν ανελλιπώς στο ΓΣΠ αποδέχονται  ότι η ομάδα μας έχασε  ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της όσον αφορά τη δυναμική  προς την επίτευξη των στόχων της.

Η ερώτηση είναι απλή. Μπορούμε να ξανακάνουμε το ΓΣΠ , την έδρα που γνώριζαν όλοι οι αντίπαλοι ότι θα χάσουν προτού μπουν στο γήπεδο;

Με ευκαιρία την έναρξη της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας, είναι ένα θέμα που τόσο οι οργανωμένοι όσο και ο υπόλοιπος κόσμος του ΑΠΟΕΛ που δεν χάνει ματς θα πρέπει να αναλογιστεί.  Η απαγκίστρωση της πρόθεσης για αγορά εισιτηρίου διαρκείας με βάση την μεταγραφική κίνηση της ομάδας μας είναι κάτι που παίζει μεν ρόλο, αλλά έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Το πιο ουσιαστικό πρόβλημα για να μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να εξυπηρετήσει και τους δύο στόχους του (εμπορικό και δυναμική) της έδρας είναι το οικονομικό και το θέμα των τιμωριών.

 Ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη να ξανακτίσει το δυναμικό προφίλ του ΓΣΠ που είχε η ομάδα μας στο παρελθόν ενόψει και των ευρωπαϊκών προκλήσεων που βρίσκονται προ των πυλών. Οι δύο πιο πάνω στόχοι ναι μεν αλληλοεξυπηρετούνται ως ένα βαθμό αλλά δεν είναι αλληλένδετοι. Η διοίκηση της Εταιρείας και των οργανωμένων θα πρέπει να δουλέψουν με διαφορετικές προσεγγίσεις και κατευθύνσεις έτσι ώστε ένα από τα μεγαλύτερα ατού της ομάδας μας να επανέλθει στο προσκήνιο.

Αν προσπαθήσουμε να συνδέσουμε δύο πράγματα τα οποία στο μυαλό του κόσμου δεν αλληλοεξυπηρετούνται τότε ένας από τους δύο στόχους μας θα μείνει ημιτελής.

Όταν ο κόσμος, ανεξαρτήτου ποσότητας συνεχίζει με την ίδια ένταση και παλμό στις εξέδρες, όταν τα τραγούδια γίνονται εντονότερα και οι οπαδοί μας πιστεύουν ότι έχουν ρόλο να διαδραματίσουν μέσα στο ενενηντάλεπτο, τότε θα δούμε και πάλι το ΓΣΠ και ΓΕΜΑΤΟ και ΑΠΟΡΘΗΤΟ.  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!